RESTAURANT MAXIM

RESTAURANT MAXIM Maximaal genieten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 453 beoordelingen
26 mei 2020 om 21:12 Was heerlijk allemaal!!
24 mei 2020 om 21:51 Nog nooit koud aangekomen. Snelle levering, Aanrader
23 mei 2020 om 15:10 Lekker eten alleen had ik geen vork gekregen terwijl ik het duidelijk in de beschrijving hqd gezet.
23 mei 2020 om 1:02 Bijna altijd Lekker en snel. Ik heb geen klachten over maxim.
22 mei 2020 om 19:47 Ik had onder andere een kapsalon met extra knoflooksaus besteld. De extra knoflooksaus was uit het potje in de tas gevallen. Alles zat onder het saus, waaronder mijn blikje drinken. De bezorger verontschuldigde zich. Kan gebeuren, alleen minder fijn.
22 mei 2020 om 19:42 we heen een uur moeten wachten op onze eten
18 mei 2020 om 21:02 I.v.m. allergie bestelling gedaan met sambal en zonder knoflooksaus. Helaas zat er toch knoflooksaus op. Door de allergie niet kunnen eten, hierdoor aan buren moeten weggeven. Zonde van het geld.
17 mei 2020 om 21:51 Netjes op de opgegeven tijd, wellicht iets eerder. Erg lekkere pizza's ,smullen......detail....mooie dozen ook. Zsm weer bestellen hoor!
17 mei 2020 om 20:08 Lekker gegeten. Prima zaak. Nette mensen.
12 mei 2020 om 19:34 Ik ga vaker bij maxim eten bestellen. Zij hebben een goede assortiment van eten. En het smaakte goed.
9 mei 2020 om 19:46 Prima eten, Hoe de bezorging.
8 mei 2020 om 23:44 Genoeg en lekker eten, zeker een aanrader