RESTAURANT MAXIM

RESTAURANT MAXIM Maximaal genieten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 278 beoordelingen
26 jul 2019 om 19:46 Bezorging op tijd en eten was heerlijk!!
25 jul 2019 om 22:21 Bezorging zou 3 kwartier duren werdt 5 kwartier na een telefoontje van mijn kant want op de tracker stond na 3 kwartier bezorgd ? We hebben hier al vaker eten gehaald en nu voor t eerst laten bezorgen maar de kwaliteit is niet wat het geweest is, jammer
23 jul 2019 om 13:45 Lekker eten, goed vlees. Alleen werd er niet goed gekeken naar de aanvullende instructies. Hierover hebben ze trouwens wel keurig gebeld!
20 jul 2019 om 21:17 Eten was weer perfect
19 jul 2019 om 19:04 Om 13.30 uur besteld voor 17.00, vermeld dat het om een winkel gaat en naar wie ze kunnen vragen .... en dan om 17.14 komen... en niet eens naar binnenlopen maar op de parkeerplaats wachten...
15 jul 2019 om 23:47 Was weer heerlijk en de sla ook zo vers . Het blikje wat we tegoed hadden netjes erbij gekregen. En je kan zo netjes noteren hoe je het wilt hebben. Top dus alles.
14 jul 2019 om 19:41 Door de drukte was er. 1ding vergeten. Er werd aangeboden dit te komen brengen, maar moet toch zelf die kant op. Toen ik het kwam.haken werd gelijk excuus aangeboden en kreeg ik er nog wat extra bij als service. Keurig opgelost en zeker een voorbeeld!
14 jul 2019 om 13:45 Was erg lekker
11 jul 2019 om 0:24 Goed en lekker zoals altijd !!
6 jul 2019 om 16:59 Niks aangegevens tijdens het bestellen dat het vanwege drukte langer zou gaan duren. 12u 's avonds gebeld en 01.30 het eten gekregen. Na 60min nogmaals gebeld, klantonvriedelijke persoon aan de telefoon. Nooit meer
5 jul 2019 om 17:35 Heb nog geen slechte ervaring gehad eerlijk gezegd, Misschien 1 of 2 keer een kwartiertje te laat maar kan gebeuren he
30 jun 2019 om 23:19 Duurde deze keer extreem lang. Dat is normaal nooit zo